Tillsammans med skolbarn från ISGR (International School of Gothenburg Region) undersökte vi skolans omkringliggande miljöer och hur de kan användas i lek och äventyr. Vi utvecklade ett äventyrligt spel inspirerat på datorspel och hinderbana. Reglerna var många och komplicerade (för vuxna) och inkluderade laserstrålar, eftertraktad popcorn och en knapp som pausar hela spelet.
Ifall någon vill spela spelet, kontakta gärna barnen på ISGR, vi förstår inte längre hur man gör..

I samarbete med: Ninna Thorarinsdottir och Anton Alverbäck

 

Andra arbetsgruppen döptes till PINK HAIRY BABY PONY TEAM och forskningen drog igång! En del av undersökningarna handlade om att använda hittepå för att göra verkligheten mer spännande och inbjudande. Guldheden fick sin första vulkan, ett kaninhål, krokodilfyllda floder och pirrigt läskiga vargskogar. Inget skulle bli sig likt igen.

I samarbete med: Charlotte Debrenne och Emma Öfverberg