Stickypost-08

16-02-05

Vi rullade in i nya året med full fart och är nu som bäst i gång med förberedelser inför en vår med påhitt och experiment tillsammans med vårt unga designteam.

15-11-26

Oboy oboy! Studio Goja beviljades stöd för pilotprojektet Cityscapes//Child Perspectives – ett utställningsprojekt med/för barn (och vuxna) om barns version av stad och offentliga landskap. Nu rullar hjulen igång på riktigt. STORT tack till Kultur i Väst och Västra Götalandsregionen för att ni tror på oss!

15-11-20

Fredagsmöte på Stadsbyggnadskontoret om framtidsplaner och barnperspektiv. De mest storslagna planer behöver rymma också de allra minsta och vi tror inte att det behöver vara så där särskilt svårt. Vi ser fram emot att få kavla upp ärmarna!

15-11-13

Studio Goja har fått sin alldeles egna Senior Advisor! Den fantastiskt kloka och inspirerande Linnea Åhlander pratade barn, kultur och äventyr med oss halva förmiddagen. Linnea säger sig ha gått i pension i juni, och även om vi gärna tar över stafettpinnen så har vi svårt att tro på att det blir så mycket vila för en som är van att hålla minst dussinet bollar i luften.

15-11-02

Ny sida! Vi är oerhört stolta över att få presentera Studio Goja’s alldeles egna plats på nätet och vill härmed utbringa ett digitalt, sprakande och fyrfaldigt hipphipp hurra! (hurrahurrahurrahurra).